Masaje si terapii

Masaj Suedez

Terapia prin masajul suedez clasic este una din cele mai raspandite forme de masaj fiind cunoscuta si sub denumirea de masaj somatic. Acesta este un amsaj al intregului corp care si exercita o presiune ferma, dar delicata asupra tesuturilor moi si a musculaturii in vederea obtinerii unir beneficii terapeutice si de relaxare. Datorita intensificarii circulatiei sanguine si limfatice se obtine o revigorare a intregului organism si se observa un lant de reactii pozitivela nivelul sistemului nervos, musculaturii, articulatiilor, glandelor endocrine, organelor digestive si sexuale.

Masaj terapeutic

Masajul relaxo-terapeutic consta in prelucrarea tesuturilor moi in vederea obtinerii unor beneficii si de relaxare. Este un excelent remediu impotriva stresului , calmeaza durerile , relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie. Prin masajul relaxo-terapeutic corpul este ajutt sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatierea circulatiei sangelui si a limfei, dezvolatarea amplitudinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o tehnica de masaj al punctelor reflexogene ale organismului, situate pe suprafata corpului, la distanta fata de organele pe care le reprezinta. Fiecare organ isi are o zona de protectie la nivelul picioarelor, mainilor, limbii, urechii, ochiului, etc. ,reflexoterapia vizand restabilirea achilibrului energetic al tuturor oraganelor.

Functia reflexa, activitatea esentiala a sistemului nervos, contribuie la realizarea unitatii functionale dintr organe si mentinerea echilibrului intre organism si mediul inconjurator.

Prin intermediul aplicarii corecte a tehnicilor de apasare a acestor puncte cu ajutorul degetelor, reflexoterapia diminueaza tensiunea, elimina congestia, imbunatateste circulatia sangelui , stimuleaza eliminarea toxinelor si faciliteaza normalizaarea pe cale naturala a functiilor organismului.

Masaj Anticelulitic

Masajul antielulitic este o metoda eficienta dediminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil inca de la primele sedinte. Aceasta terapie pentru combaterea celulitei are un rol estetic, prin faptul careduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un regim alimentar echilibrat duc la eliminarea toxinelor, redand pielii elasticitatea.

Terapia Bowen

 TerapiaBowen cunoscuta si ca terapia Bowtech este de departe cea mai simpla si eficienta tehnica holistica a secolului 21. Putem afirma cu tarie ca este asul din maneca umanitatii, fiind solutia viitorului pentru insanatosirea lumii.

Masaj Combinat

Masajul combinat este format din doua sau mai multe tipuri de masaje la cerinta clientuli.